Online Support
Ne puteţi găsi şi întreba orice pe email.
Ne puteţi găsi şi întreba orice pe email.
Vinuri unice în ediţii limitate.
Garantăm originalitatea vinurilor noastre.
Datele personale pe care le prelucrăm sunt, în principal, datele dumneavoastre de identificare: nume, prenume, adresă email, număr de telefon, etc. Acestea sunt colectate direct de la dumneavoastră atunci când deveniți clienții noștrii.
Prelucrăm datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a vă furniza produsele dorite, pentru îmbunătățirea și dezvoltarea produselor pe care vi le oferim. Prelucrarea datelor personale se întemeiază întotdeauna fie pe executarea contractelor încheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligație legală, pe interesul nostru legitim sau, după caz, pe consimțământul dumneavoastră daca v-ați manifestat opțiunea în acest sens.
Pentru îndeplinirea obligațiilor legale ce ne revin sau în alte scopuri legitime este posibil să transmitem datele tale personale către autorități publice, organe judiciare, birouri notariale, împuterniciți către care am externalizat furnizarea anumitor servicii și alte categorii de destinatar, din România sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spatiul Economic European, asigurându-ne însă întotdeauna că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastră.
Datele personale sunt prelucrate pe tot parcursul relației noastre contractuale și, după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu, dar fără limitare, la dispozițiile privind arhivarea.
Pe langă drepturile existente, de la data aplicării Regulamentului beneficiați de drepturi aditionale. Iata lista drepturilor pe care le aveți:
Dreptul la informare – poți solicita informaţii privind activitățiile de prelucrare a datelor tale personale;
Dreptul la rectificare – poți rectifica datele personale inexacte sau le poți completa;
Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – poți obtine ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
Dreptul la restricționarea prelucrării – poți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contești exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege;
Dreptul de a depune plângere – poți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul tău, ți-l poti retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii ramânând în continuare valabilă;
Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate – poți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare, iți poți exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta și poți contesta decizia.